Gratis verzending.

WEBSHOP

Bestellingen:
Als u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de leveringsvoorwaarden.
Na het plaatsen van een bestelling krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken. De orderbevestiging is tevens uw factuur.
Krijgt u binnen een half uur geen orderbevestiging per e-mail? Controleer uw SPAM inbox of neem contact met ons op via info@toscafotografie.com

Betaling:                                                                                                                                     
Alle bestellingen die verstuurd worden, dienen vooraf betaald te worden (bankrekeningnummer NL54RBRB0706411552  ten name van Tosca Fotografie).
De gegevens hiervoor krijgt u in de orderbevestiging als u de bestelling heeft geplaatst.
Het totaalbedrag dient binnen 14 dagen na de bestelling te worden voldaan, houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

Verzending:
Wij verzenden uw bestelling via DHL. Uw bestelling wordt netjes verpakt. Toscafotografie is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via DHL. U kunt uw pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De extra kosten hiervoor bedragen €9,-. Dit dient u bij het plaatsen van de bestelling in het opmerkingenveld kenbaar te maken.

Persoonlijke gegevens en privacy:
Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Afwijkingen in maat en kleur:
Houdt u rekening met kleine maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dit kan o.a. ontstaan door de instellingen en kwaliteit van uw monitor. Onze producten zijn niet (altijd) op ware grootte afgebeeld.

Garantie en retourneren:
Volgens de wet "Kopen op afstand" hebt u het recht de producten binnen 14 dagen te ruilen, dit geldt echter niet voor op maat gemaakte bestellingen. Neem in alle gevallen graag eerst even contact met ons op via ons e-mailadres. De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten binnen 5 werkdagen retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn.

Copyright:
Het is verboden zonder schriftelijke toestemming van Tosca Fotografie beeldmateriaal of tekstmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.